Csillagékszer karkötő kásagyöngyökből

4400 Ft

A megadott születési adatok alapján felrajzolt horoszkóp mintáját szigorúan követve születik meg az EGYEDI, SZEMÉLYRE SZABOTT ékszer-mandala, amely csak a TIÉD ? vagy szerettedé, ha ajándékba rendeled -, s biztos lehetsz benne, hogy a világon egyedülálló készítési alapelvnek köszönhetően, ebből az ékszerből csak egyetlen EGY példány létezik. A TIÉD!

A termék az adott féldrágakövek mellett a kásagyöngyöket tartalmazza, KARKÖTŐ formájában életre keltve.

 Ft
Kategória:

Leírás

Születésünk pillanatában ? vagy egy általunk kiemelkedően fontos esemény időpillanatában ? egy minta rajzolódott ki az égen. Végig kísérik az életünket azok a kozmikus fények, amik akkor e forma szerint vetődtek ránk. Ez a minta egy mandala ? bolygók, csillagképek ábrája.

A Csillagékszerek ezeket a személyes mandalákat hordozzák magukban mintázatuk szerint, amik egyszeriek és egyediek ? ahogy nincs két egyforma ember sem. A születésünk mintája, üzenete elevenedik meg a személyre szóló ékszerekben. Az egyéni mandala tehát egy belső hangolódás képe, amiben a születési adatok információi öltenek formát.

Eszközök, segítők, az Ég szerei.

A Föld ásványaiban, köveiben tükrözi és átragyogtatja a kozmikus fényeket. Minőségeket hordoznak, amik társítva megelevenítik a születés fényeit, az ember kozmikus ábráját.

A Csillagékszerek a 10 kiemelt fontosságú égitest és az MC információinak hordozói, így a személyes mandalán a Nap, Merkúr, Vénusz, Hold, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó kap helyet, kiegészülve a Sorsfeladatunk (MC) minőségét hordozó ásványával. A felsorolt égitestek, vagyis az ásványok, féldrágakövek pontos elhelyezkedését a születési dátum és helyszín alapján felrajzolt horoszkóp adja meg, jelöli ki.

Az elkészült mandala a képletben rejlő erőket hordozza, átélhető általa a védelem, a harmonizáció, életünk folyamatai szerint fejtve ki gyógyító hatását.