Magamról

Köszönöm figyelmedet, hogy meg szeretnél ismerni engem is, aki a Csillagékszereket ?világra segíti?: megálmodta, kifejlesztette, majd egyedileg megfűzi, és neked nagy-nagy Szeretettel átadja!

Mindig is vonzottak, és hihetetlenül magával ragadtak a hegyek, a sziklák. Imádom az erdős hegycsúcsokról kikandikáló sziklák hívogató látványát, egyszerűen magába szippant e tekintélyt parancsoló természeti megnyilvánulás. Korábban soha nem tudtam mit kezdeni ezzel a vonzódással, mígnem az elmúlt években (már évtizedekben 🙂 ) megértettem, hogy a Földanya, Gaia méhében születő kristályok, kövek, ásványok tükrét tartja elém ilyenkor az ?élet?.
A féldrágakövekkel a Csillagékszer megszületésétől vagyok közelebbi kapcsolatban, folyamatosan ismerkedünk, ?értelmezzük egymást?. A Csillagékszer egészen pontosan 2009. április 5-én ?született? kisfiam ős-magyaros keresztelőjén, egy nagyon erős belső sugallat hatására született meg. Az ötlet úgy érkezett, mint derült égből a villámcsapás. Innentől kezdve pedig nem volt megállás?
Ezt követően nagyon rövid idő alatt meg is mutatkoztak fizikai formájukban, szinte magától dolgozott a kezem, az információk folyamatosan jöttek, hogy hogyan is szeretne formát ölteni a személyes ékszer-mandala. Akkoriban el is indítottam az első honlapomat, a csillagekszer.hu-t, ahol már a megrendeléseket is tudtam fogadni az asztroékszerekre (ebben az időszakban még erre a névre hallgattak 🙂 ). Nagyon gyorsan nagyon sokan megismerték a csillagékszereket, nagyon sok megrendelés érkezett, amit ezúton is nagyon köszönök nektek.

Majd egy nagyobb kihagyás következett, s így érkezünk el a mostani új életéhez a ékszereknek, a Stellar Mandalához ? ám a kihagyott időszak nagyon sok új fejlesztést és újragondolást hozott!

2009 tavasza óta több mint ezer Csillagékszer született meg a kezeim által, s több száz ember készítette el a saját személyes ékszer-mandaláját az útmutatásaim alapján, különböző keretek között: Csillagékszer Alkotó Műhelyek és párom elvonulásain fakultatív programjainak keretében.

Büszke vagyok e névre, és ezen teljesen egyedi, a világon egyedülálló technikára, és hálás vagyok, hogy engem tisztelt meg a lehetőség, hogy kifejleszthettem a Csillagékszert!

Balogh Gabriella