A CSILLAGÉKSZEREKRŐL

 

Mi is ez a Csillagékszer ?

Születésünk pillanatában ? vagy egy általunk kiemelkedően fontos esemény időpillanatában ? egy minta rajzolódott ki az égen. Végig kísérik az életünket azok a kozmikus fények, amik akkor e forma szerint vetődtek ránk. Ez a minta egy mandala ? bolygók, csillagképek ábrája.

A Csillagékszerek ezeket a személyes mandalákat hordozzák magukban mintázatuk szerint, amik egyszeriek és egyediek ? ahogy nincs két egyforma ember sem. A születésünk mintája, üzenete elevenedik meg a személyre szóló ékszerekben: az eredendőre emlékeztetnek. Az egyéni mandala tehát egy belső hangolódás képe, amiben a születési adatok információi öltenek formát.Eszközök, segítők, az Ég szerei.

 

 

Hogyan készül a személyes ékszer-mandala?

A Föld ásványaiban, köveiben tükrözi és átragyogtatja a kozmikus fényeket. Minőségeket hordoznak, amik társítva megelevenítik a születés fényeit, az ember kozmikus ábráját.

A Csillagékszerek a 10 kiemelt fontosságú égitest  és az MC információinak hordozói, így a személyes mandalán a Nap, Merkúr, Vénusz, Hold, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó kap helyet, kiegészülve a Sorsfeladatunk (MC) minőségét hordozó ásványával. A felsorolt égitestek, vagyis az ásványok, féldrágakövek pontos elhelyezkedését a születési dátum és helyszín alapján felrajzolt horoszkóp adja meg, jelöli ki.

Az elkészült mandala a képletben rejlő erőket hordozza, átélhető általa a védelem, a harmonizáció, életünk folyamatai szerint fejtve ki gyógyító hatását.

A Csillagékszerek elkészítését, fűzését növekvő hold idején végzem, ezt kérlek, vedd figyelembe a megrendeléskor! A növő hold a töltekezést, az építést, megerősítést szimbolizálja.

A mandala összekötő részein, vagyis az égitestek által kijelölt pontok közötti részeken ? tehát egyes ásványok, féldrágakövek közötti területeken ? kásagyöngyök (színe választható), Swarovski kristályok (színe választható) vagy fagolyók (natúr színű) vannak, ezt igény szerint fűzöm fel.

 

Milyen Csillagékszert rendeljek?

A személyes ékszer-mandala kérhető nyaklánc vagy karkötő formájában, és együtt, szettben is.

Az égitesteket féldrágakövek szimbolizálják az ékszeren, ezek pontos helyét az egyéni horoszkóp adja ki, a köztes területeken pedig ? a kérésnek megfelelően ? az adott színű gyöngyöt fűzöm fel.

 • Ha kásagyönggyel kéred: cseh kásagyöngyöt használok, ami az egyik legjobb minőségű gyöngy, az ásványok szabálytalan alakú ásványchips formájában kerülnek felfűzésre. Megrendeléskor a gyöngyszín választható a megadott színek közül.
 • Ha fagolyókkal kéred: 4 mm-es fafolyókat használok, az ásványok szép, szabályos gömb alak formájában kerülnek felfűzésre. Natúr színű.
 • Ha Swarovski kristályokkal kéred: a Swarovski kristály egy nagyon finom technikával csiszolt üveg. Jellemzően 4 mm-es kúpos Swarovskikat használok az ékszerkészítéshez, az ásványok szép, szabályos gömb alak formájában kerülnek felfűzésre. Megrendeléskora kristály színe választható a megadott színek közül.

A nyaklánc méretét illetően olyan méretet javaslok megadni, mely viseléskor is megtartja a KÖR formát (tehát nem lóg le nagyon), ezzel is tükrözve a horoszkópok, a mandalák formáját. A rendelés leadásakor minden esetben javasolom lemérni, hogy mekkora méretben kéred elkészíteni az ékszert.

 • Átlagos nyakláncméret nőknek: 40 cm, férfiaknak: 44 cm.
 • Átlagos karkötőméret nőknek: 18-19 cm, férfiaknak 21-22 cm

A kása? és fagyöngyös ékszerek ezüst színű szerelékkel készülnek, a Swarovski kristályokkal fűzött ékszerek 925-ös Sterling ezüsttel.

A Csillagékszereket fehér színű organzatasakban küldöm. 

 

 

Hogyan tudom megrendelni a Csillagékszert ?

webáruházban egy kattintással meg tudod vásárolni a választott Csillagékszer típust, majd meg kell adni a kért adatokat: szín, méret születési adatokat (hely, idő) is, ugyanis ezek alapján tudjuk elkészíteni a mandaládat.

Az időpont nem baj, ha nem percre pontos, mert a bolygók mozgására akár 1-2 óra tévedés sincs nagyon hatással, persze annál jobb, minél pontosabb!

 

 

Hogy kinek is tudod a Csillagékszert ajándékozni?

 • Elsősorban saját magadnak! Hiszem, hogy a legnagyobb ajándék, amit adhatunk, az önMAGunk megismerése. A Csillagékszer egyfajta ?képi? tükröd tart, hogy jobban megismerhesd MAGadat.
 • Mindenkinek, aki egy picit is érdeklődik a tudatosság, az önmegismerés irányában.
 • Asztrológusoknak, asztrozófusoknak egy igazi kuriózum.
 • Aki szereti az igazán egyedi és különleges ajándékokat, aki előnyben részesíti a személyre szabott meglepetéseket a tömegcikkekkel szemben.
 • Aki ?csak? szereti a szép és kellemes ékszereket.
 • Férfiaknak és nőknek egyaránt egy nagyon ?tartalmas? ajándék. A különböző gyöngyök lehetővé teszik, hogy mindenkinek megtaláljuk a számára legkifejezőbb ékszer-típust. A hölgyeknek a Swarovski kristály alappal készült ékszert ajánlom, a férfiaknak a fagolyókból készültet, a legkisebbeknek a kásagyöngyöset. A természetközelieknek a fagolyósat, a csillogást kedvelőknek a Swarovskisat és így tovább. Mindenki megtalálja azt, ami az igazán az övé.

   

 

 

 

Milyen alkalmakra tudod ajándékozni?

 • Saját magadnak bármikor, amikor felkészültnek érzed magad, hogy belenézz egy ?tükörbe?.
 • Születésnapra nagyon különleges ajándék, és garantáltan a legszemélyreszabottabb.
 • Házasságkötéskor, házassági évfordulóra a pár mindkét tagjának egy-egy ékszert ajándékozhatunk, mely Csillagékszer a Nagy Napot, a házasságkötés vagy megismerkedésük időpontját ?képletezi le?.
 • Ha úgy érzed, hogy sorsfordító esemény történt veled, azt érzed, hogy kicseréltek, hogy újjászülettél, és szeretnéd ezt a pillanatot megpecsételni, ez az ékszer-mandala a legkifejezőbb lehet.
 • Ha földi családod egy újabb kis lélekkel bővült, s az Édesanyát szeretnéd meglepni e csodálatos pillanat megörökítésével.
 • És minden számodra különleges pillanat megörökítésére?